Wednesday , February 21 2024
Noutati

Apartamente De Vanzare Subcetate Brasov

Merita sa alegem apartamente de vanzare subcetate Brasov vechi?

Foarte multi brasoveni isi doresc sa se mute in apartamente de vanzare subcetate Brasov. Fireste, cei mai multi dintre cei care isi doresc o astfel de locuinta, spera sa poata achizitiona un apartament nou. Acestea insa au preturile mai mari in comparatie cu apartamentele care au o oarecare vechime.

Cei care nu isi permit achizitia unui apartament nou, se multumesc si sa se mute intr-un apartament cu o oarecare vechime. Unele persoane insa se intreaba daca merita sa se mute intr-un astfel de apartament.

Ei bine, la fel ca apartamentele noi, si apartamentele vechi au atat avantaje cat si dezavantaje. Va prezentam in randurile care urmeaza exemple atat in ceea ce priveste avantajele, cat si in ceea ce priveste dezavantajele.

Avantaje ale vechilor apartamente de vanzare subcetate Brasov

Exista un ecosistem cultural si social bine format in jurul cartierelor de blocuri vechi. De obicei, in apropiere se afla deja facilitati publice functionale de mult timp, precum piete si centre comerciale, scoli, gradinite, sali de sport si spital.

Oamenii care locuiesc in zona vor impartasi cu siguranta experientele lor, fiind foarte probabil constituiti in mici comunitati.

Exista de asemenea chiar si statii pentru mijloacele de transport in comun in proximitate. Exista mai multi factori de proximitate care pot da valoare unor apartamente aflate in blocuri vechi:

1. Comunitate stabila

Apartamentele din blocurile mai vechi tind sa fie situate mai aproape de centrul orasului si in comunitati mai puternice, ceea ce le face mai putin susceptibile de a suferi schimbari dramatice de amenajare a teritoriului cartierului.

2. Cost mai mic

Apartamentele din blocurile vechi costa inca semnificativ mai putin decat cele din blocurile noi. Acesta este si principalul motiv datorita caruia, multe persoane care isi doresc o locuinta proprie se orienteaza spre apartamente vechi. Cele noi au preturi mai mari si nu isi permit achizitia unuia.

3. Spatiu comun cu vegetatie matura

Spatiul comun din cartierele vechi poate fi deja populat cu vegetatie care a avut timp sa se maturizeze si care confera un aspect placut locului.

Apartamente De Vanzare Subcetate BrasovAcestea sunt doar trei dintre avantajele pe care apartamentele situate in blocurile vechi le au. Exista insa si posibile dezavantaje, iar in continuare despre acestea vom discuta.

Dezavantaje apartamente aflate in blocurile vechi.

Daca va ganditi sa cautati apartamente de vanzare subcetate Brasov in blocurile vechi trebuie sa aveti la cunostinta si cateva dintre dezavantajele acestora. In randurile de mai jos va sunt enumerate exemple clare de dezavantaje ale acestora:

1. Costuri de intretinere

Apartamentele din blocurile vechi sunt realizate din materiale care pot prezenta un grad inalt de uzura, astfel incat este foarte probabil ca acestea sa aiba nevoie de reparatii frecvente.

De la instalatii sanitare defecte la instalatii electrice vechi, veti avea tot timpul ceva de inlocuit, iar aceste proiecte nu costa putin. De asemenea, nu uitati ca apartamentul va trebui renovat si asta inseamna ca aveti de facut o investitie serioasa.

2. Sistem de compartimentare invechit

Societatea moderna supradimensioneaza totul. Acest lucru inseamna ca apartamentele moderne vor beneficia adesea de spatii mai mari, deschise, in timp ce apartamentele mai vechi dispun de spatii mai mici, separate, bucatarii si bai neincapatoare.

In apartamentele din blocurile vechi va puteti astepta sa gasiti spatii de depozitare mai mici si mai putin spatiu pentru aparatura casnica.

3. Inaltimea tavanului apartamentului

Chiar si inaltimea multor apartamente de la blocurile vechi poate constitui o problema, deoarece pot fi prea joase si de aceea pot crea foarte multe probleme de spatiu si de ventilatie.

Acestea fiind spuse, la fel ca apartamentele noi, si cele vechi au atat avantaje cat si dezavantaje. Este important sa le cunoasteti, sa le analizati si ulterior sa decideti daca merita sa va orientati spre apartamente de vanzare subcetate Brasov (second hand).

Citeste si...

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov Gama extinsa de Vanzari Apartamente Brasov face referire atat la vanzarea de …