Saturday , May 18 2024
Noutati

Epilare Brasov

Ce trebuie sa stim despre epilare Brasov prin electroliza?

Daca aveti o crestere suplimentara sau nedorita a parului, si doriti sa beneficiati de epilare Brasov, o solutie poate fi electroliza.

Aceasta procedura este sigur de utilizat pentru indepartarea parului facial si pe restul corpului. In timpul sedintelor, un electrolog instruit indeparteaza parul cu ajutorul curentului electric. Procedura nu este dureroasa si nu are efecte secundare de lunga durata.

Despre epilare Brasov si electroliza

Electroliza este un tratament de indepartare a parului. Un electrolog instruit introduce un fir subtire in foliculul de par sub suprafata pielii.

Un curent electric se deplaseaza in jos pe fir pana in partea de jos a foliculului, distrugand radacina parului. Deteriorarea foliculilor impiedica cresterea parului si provoaca caderea parului existent.

Electroliza exista de mai bine de 100 de ani. A fost inventata si utilizata pentru prima data pentru a indeparta firele de par incarnate iritante ale genelor. Electroliza este singura metoda aprobata de FDA pentru indepartarea definitiva a parului.

Cine are nevoie de electroliza?

Epilare BrasovCresterea parului este normala si adesea de dorit, dar uneori oamenii se gandesc la epilare Brasov. Unele dintre aceste persoane doresc electroliza pentru ca sunt nemultumite de locul in care creste parul (de exemplu, intre sprancene, pe buza superioara sau pe sani).

Persoanele care au hirsutism (cresterea excesiva a parului) isi pot dori de asemenea o astfel de procedura.

Electroliza poate trata majoritatea zonelor corpului, inclusiv: spate, picioare, piept, fata, sanii, abdomenul,mainile si zona axilelor.

Ce se intampla in timpul electrolizei?

Electrologii folosesc un ac subtire pentru aceasta metoda de epilare Brasov, care este adesea chiar mai fin decat parul. Ei introduc acul in deschiderea foliculului de par.

Un curent electric mic distruge celulele de crestere a parului. Pielea in care intra acul se poate simti temporar fierbinte sau ca un ciupitura.

Veti avea nevoie de mai multe intalniri cu personalul de la salon pentru a efectua aceasta metoda de indepartare a firelor de par.

Numarul de sedinte necesare pentru a obtine epilarea definitiva difera de la persoana la persoana. De obicei, aveti nevoie de o programare in fiecare saptamana sau la doua saptamani, iar rezultatele pot dura pana la un an si jumatate.

Durata tratamentului depinde de mai multi factori, inclusiv zona corpului si tipul de par care creste acolo. Daca tratati o zona mai mare sau o zona cu par aspru, veti avea nevoie de mai multe tratamente.

De ce am nevoie de atatea tratamente de electroliza?

Firele de par au cicluri de crestere diferite. Foliculul de par produce par si il arunca prin cadere. Acest ciclu de productie a parului este un proces de crestere, odihna si inlocuire. Firele de par individuale se afla in diferite faze ale acestui ciclu.

Mai mult de un tratament prinde firele de par in momentul potrivit al ciclului pentru a le distruge. In primele 24 de ore dupa tratament, incercati sa evitati activitatile care pot irita foliculii de par, inclusiv: orice activitate care provoaca transpiratie. Evitati de asemenea sa va bronzati sau sa mergei la salon. Este de asemenea important sa nu folositi produse de machiaj in primele 24 de ore dupa ce ati avut parte de o sedinta de tratament.

In incheierea acestui articol mentionam faptul ca aceasta metoda de epilare Brasov nu provoaca de obicei prea mult disconfort. Probabil veti simti o usoara senzatie de furnicatura in zona tratata, dar puteti primi un anestezic topic daca aeste nevoie.

Citeste si...

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Un ghid cuprinzator pentru a gasi o formatie nunta potrivita Formatie Nunta – In cazul …