Saturday , May 18 2024
Noutati

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Este necesara o schimbare baterie telefon Brasov pentru iPhone 14?

Unele persoane care au achizitionat noile telefoane iPhone 11 au mers deja in service pentru o Schimbare Baterie Telefon Brasov. Cu siguranta este deranjanta aceasta problema tinand cont de specificatiile telefonului dar si de pretul acesteia.

Desigur, ca orice alta problema legata de iPhone, si descarcarea rapida a bateriei poate fi rezolvata chiar si acasa de catre utilizatori.

Exista anumite solutii pe care le puteti folosi pentru a remedia problema de descarcare rapida a bateriei iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max. Doar dupa ce incercati aceste solutii ar trebui sa mergeti la service, daca problema nu este remediata in acest fel.

Inainte de a merge la service pentru schimbare baterie telefon Brasov

1. Verificati sugestia de sanatate a bateriei

Sugestiile de sanatate ale bateriei de la iPhone-ul dvs. va pot ajuta sa optimizati bateria telefonului. Fara sa optati pentru Schimbare Baterie Telefon Brasov. Iata ce trebuie sa faci:

Accesati aplicatia Setari.

De acolo, derulati in jos si atingeti Baterie.

Pe urmatorul ecran atingeti sanatatea bateriei.

Pe ecranul urmator, puteti vedea diverse sugestii pentru imbunatatirea duratei de viata a bateriei. Faceti click pe fiecare sugestie pentru a merge la setari si a face modificarile necesare.
Tineti minte! Daca iPhone-ul crede ca nu este nimic de optimizat, nu va afisa nicio sugestie.

Asta inseamna ca nu puteti face nimic? Ei bine,exista cateva lucruri pe care le puteti incerca. Continuati sa cititi pentru a invata.

2. Estompati ecranul iPhone-ului dvs

Ecranul oricarui smartphone este un consumator mare de baterie. iPhone-ul tau 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max nu este diferit. Este nevoie de multa putere pentru a functiona corect.

Schimbare Baterie Telefon BrasovCu toate acestea, puteti controla consumul bateriei controland nivelul de luminozitate. Regula generala este ca, cu cat ecranul este mai luminos, cu atat bateria se consuma mai repede.

Astfel, merita sa incercati sa diminuati luminozitatea ecranului telefonului pentru a economisi resurse ale bateriei. Iata cum se reduce luminozitatea ecranului unui iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max:

Deschideti Centrul de control. Pentru a face acest lucru, trebuie sa glisati in jos din coltul din dreapta sus al ecranului iPhone-ului.

Acum atingeti si trageti glisorul Luminozitate in jos pentru a estompa ecranul iPhone-ului.

Esti gata! Acum observati-va telefonul si vedeti daca problema a fost rezolvata sau nu.

3. Dezactivati Afisajul intotdeauna

Functia de afisare permanenta afiseaza informatii utile, cum ar fi ora, widget-urile etc., chiar si atunci cand telefonul este blocat sau nu este utilizat. Acest lucru poate epuiza rapid durata de viata a bateriei.

Pentru a dezactiva intotdeauna afisat, urmati acesti pasi:

Deschideti aplicatia Setari a iPhone-ului.

Atingeti Afisare si luminozitate

Derulati in jos si atingeti Intotdeauna activat si dezactivati functia!

4. Eliminati widgeturile inutile

Unele widget-uri de pe iPhone-ul dvs. pot descarca bateria. Deci, trebuie sa eliminati toate widget-urile de care nu le utilizati sau de care nu aveti nevoie. Iata cum trebuie sa procedati:
Pe ecranul de blocare, glisati spre dreapta pentru a deschide Vizualizarea astazi.

Derulati in jos pentru a gasi butonul Editare din partea de jos. Atingeti-l.

Acum atingeti pictograma „minus” de pe widget-urile de care nu aveti nevoie si acestea vor fi eliminate.

Pentru a elimina widget-urile de pe ecranul de pornire, apasati lung pe ecran pana cand ecranul intra in modul Jiggle. Veti observa pictograma „minus” de pe widget-uri. Atingeti pictograma „minus” a widget-urilor de care nu aveti nevoie.

5. Alte solutii

Pe langa toate aceste solutii mai puteti sa dezactivati anumite functii cum ar fi datele mobile cand nu le folositi, wifi sau bluetooth. Si aceste functii sunt consumatoare de resurse ale bateriei. Deci asigurati-va ca le folositi doar cand aveti nevoie.

Concluzie

Exista multe trucuri care pot fi puse in aplicare astfel incat sa va ajutati telefonul sa reziste mai mult timp incarcat. Atunci cand insa aceste trucuri nu sunt suficiente, este nevoie cel mai probabil de o schimbare baterie telefon Brasov. O astfel de solutie poate fi necesara chiar si pentru cele mai noi telefoane lansate de catre Apple pe piata.

Citeste si...

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Un ghid cuprinzator pentru a gasi o formatie nunta potrivita Formatie Nunta – In cazul …