Wednesday , February 21 2024
Noutati

Hotel 5 Stele Brasov

Hotel 5 Stele Brasov

Un Hotel 5 Stele Brasov va avea, intotdeauna, o structura arhitecturala deosebita. Vor exista inclusiv intrari separate. Exista inclusiv o rampa de acces pentru carucioare. Se ofera foarte multe facilitati si pentru persoanele cu dizabilitati. Camerele sunt foarte spatioase. Dispun de balcoane si terase imense. Vederea panoramica confera o priveliste minunata.

Un Hotel Brasov de 5 stele dispune de o suprafata foarte mare a receptiei. Personalul hotelier detine calificari si certificari superioare. Isi imbunatateste permanent pregatirea profesionala. Personalul hotelier participa inclusiv la conferinte si semniarii internationale. Imbunatatirea serviciilor calitative oferite oaspetilor este esentiala in turism.

Hotel 5 Stele BrasovCamerele sunt luxoase. Iluminarea camerei este foarte importanta. Mobilierul corespunzator fiecarei camere se realizeaza folosind tehnologii de ultima generatie, cum ar fi televizorul cu plasma si telefonul digital sau DVD-ul. Existenta ascensoarelor confera un plus de valoare locatiei de cazare. Asigura un confort sporit. Echiparea sanitara dispune de cele mai noi articole in dotare. Uscatorul de par si papucii de unica folosinta sunt existenti in fiecare camera.

Citeste si...

Oferte De Cazare Brasov

Oferte De Cazare Brasov

Oferte De Cazare Brasov Agentiile de turism dispun de Oferte De Cazare Brasov. Orice persoana …