Saturday , May 18 2024
Noutati

Transport International De Persoane

Transport International De Persoane

Exista tot mai multe companii aeriene de Transport International De Persoane. Orientarea acestor companii este inspre valoare. Se procedeaza la imbunatatirea permanenta a serviciilor, precum si la modernizarea echipamentelor. Transportul cu avioane presupune si anumite limitari. Sunt conditii minime impuse pentru garantarea sigurantei pasagerilor.

Transport International De PersoaneFiecare pasager are dreptul de a transporta la bordul avionului un singur bagaj de mana. Acest bagaj poate avea o greutate maxima de zece kilograme. La cala mai pot exista maxim sase bagaje. Pentru fiecare bagaj se percepe o taxa separata. Numarul bagajelor va fi indicat, dar si platit la data efectuarii rezervarii.

O firma de Transport Persoane cu avionul ofera servicii calitative. Insa se impune si un set de reguli. In bagaje nu trebuie sa existe anumite produse, care sunt strict interzise. Nu se accepta la bordul avionului: bijuterii, metale pretioase sau pietre pretioase. Nu este permisa nici existenta documentelor oficiale la bordul avioanelor. Impachetarea bagajelor prezinta un set de reguli care trebuie respectate.

Citeste si...

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov Alegerea de Servicii Transport Brasov are la baza standarde si cerinte de …