Saturday , May 18 2024
Noutati

Case Din Lemn La Cheie Brasov

Case Din Lemn La Cheie Brasov

Experienta firmelor de profil in constructia de Case Din Lemn La Cheie Brasov genereaza progres. Tot mai multi oameni prefera casele din lemn. Sunt mai confortabile si mai calduroase. Prezinta rezistenta seismica ridicata. Costul de realizare al unei case din lemn este cu mult mai mic decat costul unei case din caramida.

Case Din Lemn La Cheie BrasovAceasta Firma Constructii Case Din Lemn va folosi intotdeauna materiale de cea mai buna calitate. Acest tip de case sunt case prefabricate pe structura de lemn. Sunt cele mai eficiente case din punct de vedere energetic. Timpul de realizare este extrem de scurt.

O casa din lemn va fi izolata. Stratul de finisaj va fi facut din tencuiala decorativa. Structura de rezistenta a peretelui este de douazeci de centimetri. Izolatia se va face cu polistiren expandat. Se va folosi si folie anticondens. De regula, se foloseste tigla ceramica. Riglele din lemn folosite nu vor depasi trei centimetri. Constructia finala va prezenta eficienta si performanta ridicata.

Citeste si...

Unitati De Vacanta

Unitati De Vacanta

Sfaturi pentru alegerea unei unitati de vacanta Daca v-ati hotarat sa plecati in concediu, cu …