Friday , September 22 2023
Noutati

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Asistenta si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti se face numai de catre un Avocat Brasov. Astfel, avocatul intocmeste, in numele clientului sau, toate actele si operatiunile permise de lege, care sunt necesare pentru apararea intereselor clientului sau. Avocatul poate indeplini inclusiv functia de curator special. In aceasta situatie, avocatul va avea toate drepturile si obligatiile reprezentantului legal.

In cadrul fiecarui Barou exista un Registru special. Iar in cuprinsul acestui act sunt nominalizati avocatii care pot fi desemnati in calitate de curatori. Desemnarea unui Avocat In Brasov ca si curator special se va face de catre instantele judecatoresti abilitate.

Avocat BrasovNumirea in calitate de curator special se va trimite baroului din care face parte avocatul respectiv. Decanul baroului va elibera o decizie de numire in calitate de curator, pe care o va comunica avocatului. Avocatului ii va fi comunicata si copia hotararii in baza careia acestuia i s-a atribuit calitatea de curator special. Aceasta calitate va fi insotita de o remuneratie corespunzatoare.

Citeste si...

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Un ghid cuprinzator pentru a gasi o formatie nunta potrivita Formatie Nunta – In cazul …