Saturday , May 18 2024
Noutati

Brichete Pentru Foc

Uita de lemnul de foc! Alege Brichete pentru foc

Inlaturarea efectelor negative, ca urmare a arderii combustibililor termici se realizeaza folosind Brichete Pentru Foc. Efectele negative pot fi : poluarea aerului, poluarea apei si poluarea solului. Trebuie asigurata atat protectia mediului inconjurator, cat si protectia individuala a persoanei.

Brichetele pentru foc sunt combustibili solizi si ecologici. Sunt fabricati din biomasa lemnoasa. In procesul de fabricatie materia prima utilizata este rumegusul sau aschiile de lemn. Un avantaj major este reprezentat de faptul ca, cantitatea de biomasa care reprezinta materia prima, este inepuizabila. Si costurile de fabricatie sunt reduse semnificativ, comparativ cu alte categori de incalzitori termici.

Brichete pentru foc

Intregul procedeu de fabricare al combustibilului solid Brichete Pentru Foc conduce la obtinerea unui incalzitor termic natural si ecologic la preturi foarte avantajoase. Fermierii mijlocii folosesc intotdeauna brichete ecologice. Acest combustibil ecologic este folosit, cu preponderenta, si de catre agentii economici care desfasoara activitati in domeniul agricol. In acest fel se va obtine o independenta energetica. Este total diferita de cazul gazelor natorale. Nu necesita racordare la retele de incalzire. Si, ceea ce este cel mai important este faptul ca puterea calorica este foarte mare. Emisia de dioxid de carbon este neutra, aproape inexistenta.

Fluxul tehnologic este amplu. Acesta presupune mai multe operatiuni care vor fi efectuate cu ajutorul unor tehnologii complexe. Operatiunile de prelucrare ale materiei prime sunt urmatoarele: faramitarea rumegusului, sortarea deseurilor lemnoase, uscarea rumegusului, transportul biomasei lemnoase si operatiunea de brichetare propriu-zisa.

Echipamentele tehnologice vor fi instalate in conditii de siguranta maxima. Inginerii experimentati vor acorda o atentie deosebita procesului de instalare a echipamentelor tehnologice. Vor acorda asistenta tehnica caracteristica. Vor respecta si vor proceda la implementarea cadrului legislativ aplicabil.

Brichete pentru foc

Se are in vedere si atragerea investitorilor straini. Se vor dezvolta programe de cooperare internationala. Vor avea loc schimburi de experineta in ceea ce priveste intregul proces de fabricare al asa numitelor Brichete Pentru Foc. Se vor efectua diverse studii de fezabilitate. Se vor elabora proiecte de acte normative in ceea ce priveste reducerea emisiilor de noxe. Si se va avea in vedere dezvoltarea unei legislatii care sa asigure o protectie maxima a mediului inconjurator.

Citeste si...

Pergola Tip Veranda Brasov

Pergola Tip Veranda Brasov

De ce este utila o pergola tip veranda Brasov? O pergola tip veranda Brasov este …