Sunday , April 21 2024
Noutati

Club Rasnov

Club Rasnov elegant

Un Club Rasnov elegant pune la dispozitia clientilor facilitati complexe. Clubul dispune de mai multe sali. Acestea au intrebuintari multiple. Exista sali special amenajate pentru conferinte, pentru sedinte si pentru pentreceri private. In incinta clubului se pot organiza si petreceri aniversare, nunti sau botezuri.

Exista si un restaurant propriu al clubului, special dotat si amenajat. Bucatarii pregatesc preparate culinare traditionale cu preponderenta, insa, in functie de cerintele clientilor pregatesc si specialitati regionale. Clubul din Rasnov este renumit si ca punct de intalnire al oamenilor de afaceri din zona.

Personalul unui Club Rasnov

Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul unui Club Rasnov este foarte amabil si politicos. Este, in permanenta, la dispozitia clientilor pentru satisfacerea cerintelor acestora. Este un personal experimentat si calificat in tot ceea ce inseamna activitati de bar, restaurant si club. Personalul anume desemnat dispune de abilitati de negociere. Are si cunostinte temeinice de contabilitate primara si de gestiune. Este foarte atent la detalii. Prezinta, intotdeauna, deschidere si disponibilitate pentru un program de lucru extins si flexibil. Este un personal foarte organizat si flexibil. Atentia la detalii este esentiala. Dispune de cunostinte in ceea ce priveste sistemele de operare ale calculatoarelor.

Club Rasnov – o atmosfera placuta

Club RasnovBuna functionare a unui Club Rasnov este asigurata de personalul abilitat care dispune de competentele necesare in acest sens. Comunicarea si promovarea eficienta a locatiei este foarte importanta. In cadrul clubului isi desfasoara activitatea echipe specializate de marketing. Rolul acestora este de a proceda la o prezentara detaliata a tuturor serviciilor si facilitatilor oferite de club, unui public tinta ales cu atentie. Experienta si pasiunea personalului angajat al clubului confera un plus de valoare locatiei.

In plus, daca aveti nevoie de relaxare, va asteptam la Spa Rasnov cu masaj, sauna etc.

Intreg staff-ul va fi ales cu o foarte mare atentie. Vor avea loc inclusiv si probe practice. Se va proceda, intotdeauna, la dezvoltarea si perfectionarea profesionala continua a personalului clubului. Participarile la conferinte de specialitate, la colocvii si la seminarii este esentiala. Se acorda bonusuri de performanta in functie de calificarile si competentele dobandite de-a lungul timpului.

Citeste si...

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov Pentru un eveniment magic si reusit, tinerii aleg Servicii Organizari Evenimente …