Sunday , April 21 2024
Noutati

Pergole Retractabile

Pergole Retractabile – Accesorizeaza-ti pergola dupa bunul tau plac

Aceste Pergole Retractabile sunt deja constructii care infrumuseteaza spatiile, dar ce ai spune daca ai avea oportunitatea de a-ti pune amprenta asupra lor, accesorizandu-le? Cu putina creativitate si ajutor din partea noii tehnologii, poti transforma orice pergola intr-o bijuterie.

Sisteme de umbrire inteligente pentru pergole retractabile

Daca te gandesti sa folosesti tesaturile de panza pentru mai multa protectie, noi, expertii de la Pergole de Lux iti recomandam sistemul de umbrire ZIPscreen. Acest sistem este realizat din material textil cu perforatii pentru a stopa patrunderea atat a luminii solare cat si a caldurii pe terasa. Montarea este una facila, putand fi atasate pergolelor, foisoarelor sau chiar ferestrelor. Materialul textil este calitativ, permitand circularea aerului, fara ca temperatura din interior sa fie afectata. Pe langa protectia impotriva caldurii si a vantului, acest sistem functioneaza eficient si pentru inlaturarea insectelor. ZIPscreen-ul are actionare automata, fiind accesoriul ideal pentru pergole retractabile.

Pentru lumina si design, opteaza pentru iluminarea cu dimmer

Alt accesoriu des utilizat pentru infrumusetarea pergolei este iluminarea cu dimmer, care, pe langa lumina, confera si un design spectaculos. Daca aveti o terasa, optiunile de iluminat ar trebui sa fie un aspect important de luat in calcul atunci cand va creati oaza perfecta in aer liber. Pergola retractabila oferita de specialistii de la Pergole de Lux iti face viata mai usoara cu sistemul de iluminare cu dimmer. Astfel, scapi de grija achizitionarii felinarelor, a LED-urilor si a beculetelor. Avantajul este faptul ca lumina poate fi ajustata in functie de eveniment, prin simpla actionare a unei telecomenzi.

O alta forma de amenajare a unei pergole retractabile este adaugarea florilor. Pe langa clasicele plante agatatoare, specialistii de la Pergole de Lux va recomanda sa luati in calcul si florile la ghiveci, cactusii sau plantele verzi care nu necesita conditii speciale si sunt usor de intretinut. Astfel, te vei bucura de aer proaspat, lumina si vei avea spatiul tau zen in care poti sa te relaxezi.

Jaluzelele exterioare – la moda si in Romania

Pergole RetractabileJaluzelele exterioare foarte populare in Franta si Spania au inceput sa fie utilizate si aici ca accesorii pentru gradini, pergola sau fatade. Daca initial, scopul jaluzelelor exterioare era acela de a proteja geamurile, cu timpul, jaluzelele au capatat si o nuanta estetica. Pergole de Lux iti ofera accesoriul ideal atat pentru o atmosfera intima si relaxata, cat si pentru evenimente mai sobre sau prezentari in care se foloseste videoproiectorul si aveti nevoie de o camera mai intunecoasa. In functie de dorintele tale, Pergole de Lux iti proiecteaza jaluzelele de care ai nevoie, in conformitate cu cele mai noi tehnologii.

Citeste si...

Producator Termopane Brasov

Producator Termopane Brasov

Cum sa aleg un producator termopane Brasov de incredere? Alegerea ferestrelor de la un producator …