Sunday , April 21 2024
Noutati

Statiuni Ski Romania

Top Statiuni Ski Romania

Statiunea montana Straja din Hunedoara s-a situat pe locul trei in Top Statiuni Ski Romania. Aceasta statiune dispune de un peisaj pitoresc magnific. Este situata in centrul muntilor Valcan. Altitudinea este de aproximativ o mie cinci sute de metri. Statiunea montana Straja este la sapte kilometri de localitatea Lupeni.

Statiuni Ski RomaniaDomeniul schiabil de care dispune aceasta statiune este de aproximativ treizeci de kilometri. Astfel, pe toata aceasta suprafata sunt amenajate un numar de douasprezece partii de ski. Un numar de patru partii au niveluri de dificultate usoare. Exista sase partii medii si doua partii cu un nivel de dificultate foarte ridicat.

La Tabere Ski pot participa copiii, adolescentii, tinerii, dar, in egala masura si adulti. Aceste tabere dispun de instructori calificati. Echipamentele de ski folosite sunt foarte importante. Acestea au rolul de a asigura confortul in timpul practicarii sporturilor de iarna. Tarifele sunt accesibile tuturor celor care doresc sa practice sporturi de iarna. Pe partii se regasesc si instalatii de telescaun si teleski si telegondole.

Citeste si...

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat autorulote Brasov Un serviciu de Inchiriat Autorulote Brasov este un lucru la care probabil …