Wednesday , February 21 2024
Noutati

Ce Inseamna Backlink

Ce Inseamna Backlink?

Ai intalnit des conceptul de backlink? Indiferent ca esti blogger sau ai un site web, trebuie sa sti Ce Inseamna Backlink si ce beneficii poate aduce site-ului tau/blogului tau. Un backlink este un link primit de catre site-ul tau. Atunci cand o pagina web ofera un link/o legatura catre site-ul tau, ai un backlink.

Ce Inseamna BacklinkDin ce in ce mai multe firme si freelance-eri ofera pachete de backlink-uri, dar sunt aceste pachete de incredere? Orice Specialist SEO stie ca backlink-urile pot fi de mai multe tipuri. Dar o singura categorie ajuta cu adevarat indexarea si cresterea organica a site-ului tau. Iar acestea sunt backlink-urile care ofera “link juice”. Adica, backlink-urile “do-follow” de pe pagini web de calitate.

Astfel, este foarte important sa eviti pachetele de link-uri de calitate scazuta si cele no-follow. Pe langa ca acestea nu ofera “link juice”. Aceste link-uri pot duce la impiedicarea indexarii. Sau la o indexare nefavorabila! Uneori ducand chiar si la banarea site-ului de catre motoarele de cautare.

Citeste si...

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Este necesara o schimbare baterie telefon Brasov pentru iPhone 14? Unele persoane care au achizitionat …