Sunday , April 21 2024
Noutati

Ferestre Lemn Bucuresti

Mituri cunoscute despre ferestre lemn Bucuresti

Despre ferestre lemn Bucuresti dar si despre usile care au tamplaria din lemn au aparut o multime de mituri odata cu trecerea anilor. Datorita acestor mituri, oamenii au privit oarecum cu o mare lipsa de incredere usile si ferestrele cu aceasta tamplarie, mai ales de cand pe piata au aparut usile si ferestrele termopan.

Va prezentam in continuare cateva dintre aceste mituri, si veti afla de ce este recomandat sa va orientati spre usi si ferestre care au acest tip de tamplarie.

Usi si ferestre lemn Bucuresti: Mituri cunoscute

In primul rand mentionam faptul ca multa lume sustine despre usile si ferestrele care au tamplaria din lemn ca nu sunt la fel de rezistente precum cele cu tamplaria din upvc de exemplu. Ei bine, in momentul in care usile si ferestrele sunt fabricate din lemn de esenta tare, care este foarte bine tratat si intretinut, acestea sunt mult mai longevive in comparatie cu usile si ferestrele care au tamparia din diverse alte materiale.

Al doilea mit este referitor la pretul acestora. Pentru ca nu sunt la fel de scumpe precum usile si ferestrele cu tamplaria din alte materiale, cele fabricate din lemn sunt considerate a fi de calitate indoielnica.

Ferestre Lemn BucurestiTotul este insa cat se poate de fals. Usile si ferestrele din lemn de esenta tare sunt foarte rezistente la schimbarile de temperatura si la umiditate, si au o durata de viata de zeci de ani.

Un alt mit cunoscut este acela ca usile si ferestrele care au tamplaria din lemn permit sa patrunda frigul in locuinta. Totul este fals si aici. Lemnul este un material cunoscut ca fiind un foarte bun izolator natural, iar caldura va fi pastrata in casa si frigul afara iarna, iar vara casa va fi racoroasa pentru ca tamplaria din lemn nu permite ca aerul cald sa intre de afara in casa.

Asadar, trebuie sa aleg aceasta tamplarie?

Adevarul despre usi si ferestre lemn Bucuresti este ca acestea sunt de o calitate ireprosabila, si au preturi mai mult decat decente. Tocmai de aceea, si pentru ca ati descoperit ca informatiile pe care le aveati inainte sunt doar niste mituri, putem spune ca merita sa alegeti usi si ferestre care au tamplaria din lemn de esenta tare.

Citeste si...

Producator Termopane Brasov

Producator Termopane Brasov

Cum sa aleg un producator termopane Brasov de incredere? Alegerea ferestrelor de la un producator …